Історія успіху засновників Бутік сучасної вишиванки Валерія та Олени Масік

Вишиванки на експорт? І таке можливо! Сьогодні розповімо вам про проєкт щирих українців, e-експортерів та засновників Бутік сучасної вишиванки, Валерія та Олени Масік:

«Усе почалося з того, що у 2013 році я забажав придбати собі вишиванку. Та саме такої, як я хотів, не знайшлося. Подумав, чом би й не створити її самому? Розробив орнамент, підібрав колір тканини та вишивки. Вийшло те, що треба! Дехто з друзів та знайомих, побачивши мою вишиванку, запитали, чи можна і їм зробити щось подібне. У той самий момент я зрозумів, що це цікава ідея для бізнесу.

Наразі в нашому магазині представлені вишиті чоловічі, жіночі та дитячі сорочки різноманітних візерунків, кольорів і розмірів. Усі вони виготовляються лише з натуральних тканин — льону та бавовни.
Ми вже маємо постійних клієнтів та партнерів, як в Україні так і за її межами. Постійно розширюємо географію продажів — наші вишиванки одягають і в Америці, і в Японії, і навіть Австралії 

У 2019 на семінарі E-Export School від Укрпошти в Сумах ми познайомилися зі спікерами та почали співпрацю по просуванню нашої продукції через Shopify. Тож сподіваємось, що в цьому сезоні вже будемо мати продажі через нову для нас платформу».