Українські дні на Joom

З 15 по 24 серпня на Joom проходять «Українські дні». Спеціальна промоакція з добіркою товарів з України зібрала понад 21000+ товарів у всіх ключових категоріях: краса та здоров’я, одяг, товари для дому, товари для хобі та подорожей, ювелірні прикраси.

До закінчення акції ще 5 днів, але перші результати вже вражають: продажі товарів з України зросли на 180% у порівнянні з попереднім періодом. Найбільше товарів відправляється до покупців з України, Ізраїлю, Молдови, Німеччини та Франції.

May be an image of ‎2 people and ‎text that says '‎Joom Official 3 days ago We're giving away points for purchases! The rules are very simple: between August 15th and August 24th, purchase products from Ukrainian sellers on Joom for chance to win points for your future purchases. On August 26th, we will randomly select three winners from all participants, who will receive 50 Euro points each. Take look at the selection in this post. There you'll find با 100 items‎'‎‎


Щоб взяти участь у наступних акціях та продавати по всьому світу, підключайтеся до Joom вже зараз: https://merchant.joom.com/en?ref=tg/ukrweeks/0822!